Ételfotózás

Tudjon meg többet

Ételfotózás

Az étlap a vendéglátók leghatékonyabb marketingeszköze,
ezért legalább annyira fontos, mint az evőeszköz. Ha esztétikus és szépen elkészített étlappal találkozik a vendég, akkor azt többször is forgatja...az pedig többletbevételt generál. Tehát nem mindegy, hogy milyen fotókkal illusztráljuk.

Miért kell az étlapra ételfotó?
A kor elvárásainak megfelelően már az elektronikus étlapok is megjelentek a nyomtatott verziók mellett. Mivel az elektronikus változat sokkal költséghatékonyabb, ezért egyre több helyen rendszeresítik. Azonban bármelyik fajta étlap mellett is döntünk, fontos az ételfotók használata, hiszen attól fog igazán "beindulni a Pavlovi reflex" vagyis szószerint megkívánják az ételt.
Kénytelenek vagyunk megemlíteni egy gyorséttermi hálózatot...nevezetesen a McDonald's példáját.
Szinte mindannyian jártunk már ennek az étteremláncolatnak valamely egységénél, de csak nagyon kevesen tudják, hogy hol van az étlapja. Ennek pedig az az oka, hogy a rendelési pult felett elhelyezett óriási ételfotók annyira elvonják a figyelmünket, hogy egész egyszerűen azt gondoljuk, hogy abból kell választanunk. Ráadásul a kívánatos fotók miatt több mindent is megkívánunk.
Ez jól bizonyítja, hogy a remek ételfotók miatt nem csak egyszerűbben, de akár többet is fogunk rendelni!


Nyomtatott étlap, vagy elektronikus étlap?
A döntést elősegítendő el kell oszlatnunk azt a tévhitet, hogy az elektronikus étlaphoz minden esetben tabletet kell vásárolni, mert ez nem igaz! Az igaz, hogy az elektronikus étlap megjelenítéséhez szükség van valamilyen elektronikus eszközre, de ez lehet akár a vendég saját okostelefonja, tabletje...esetleg netbookja is, amint szintén meg tudja tekinteni a hely kínálatát.
Általában az étlaptervezésnél az elsődleges szempont a ráfordítható pénzösszeg nagysága. Hiszen a keretösszeg mellett lesz lehetőségünk kitalálni az étlap terjedelmét (tehát hány oldalas lehet), valamint az anyaghasználatot (tehát milyen papírminőséget és kötést alkalmazhatunk)...valamint nem hagyhatjuk figyelmen kívül az étlapváltás gyakoriságát sem. Hiszen egy éven belül 3-4 alkalommal is megújulhat az étlap kínálata, amit nem csak a szezonális ajánlatok miatt, hanem az éltapok kopása (esetleges eltűnése) miatt, vagy pedig az árváltozások miatt is cserélni kell.
Mivel az elektornikus étlapon szereplő ételek és italok adatain bármikor - költségmentesen- változtathatunk, ezért egyértelműen költséghatékonyabb a nyomtatott társával szemben. Nem is beszélve az elkészítésére fordított idővel...

CSOMAG ÁR

Az ételfotózás szinte kivétel nélkül a helyszínen történik, ezért a vendéglátó egységnél létre kell hoznunk a profi fotózáshoz szükséges stúdió körülményeket. Ehhez csak pár négyzetméternyi területre és legalább egy asztalra van szükség...minden mást mi viszünk magunkkal.
Az alábbi csomagár tartalmazza a kiszállás (kitelepülés) költségeit, valamint 3 óra fotózást! Minden további megkezdett óra plusz 5.000 Ft.
Csomag ár: 34.000 FtREFERENCIA 

Éttermek, akik bennünket választottak:

Leroy WestEnd
Hemingway Étterem
Városliget Café & Restaurant
Locavore Étterem

Rosé Étterem Budapest
Kiskakukk Restaurant
DiVino Borbár
Bambuszliget Japán Étterem & Sushi Bár
Nine Dragons Restaurant - Kilenc Sárkány Étterem
Extra Budapest
Oceans 21
La-Guna SushiBár
Zichy Park Hotel (Bikács)
Kéhli Vendéglő
Fuji Japán Étterem
Stereo Chef
Palack Borbár
La-Guna Étterem & Mori Sushi
IMÁZS Restaurant Thai és Japán étterem
Sunny Lounge 
Fat Mo's
Old Mans
Ciao Ciao Italiano
Okay Classico
Il Treno
Misto Bistro
Paneer
aSushiBár
La-Guna Pizzéria
Little Italy
Bori-Mami (Gyöngyös)
Corner Szerb Étterem (Szentendre)
Pizza Max (Sighetu-Marmatiei
-Románia)


Kapcsolat +36 70 5 666 555