Ételfotózás

Tudjon meg többet

3D fotózás - 360 fokban forgatható fotók

Soha ne feledje el, hogy a termékfotó egy üzleti befektetés, ezért a professzionális termékfotó bevételhez segíti!
Sokan azért idegenkednek a webshopos - online- vásárlástól, mert nem tudják teljes részletében megtekinteni a terméket. Mutassa be termékeit forgathatóan, 360 fokban! A 360 fokos (3D) fotó  sokkal közelebb viszi a leendő vásárlót a valóság élményéhez és könnyebben vásárlásra bírja!

Fel szeretné pörgetni a vállalkozását? Akkor pörgesse meg termékfotóit a weboldalán!
Professzionális megjelenés √
Látványos forgalom növekedés √
Rendkívül gyors megtérülés √

Ajánljuk:
- a weblap érdekessé tételéhez,
- akciós ajánlatok kiemelt megmutatásához,
- prémium termékek exkluzivitásának fokozásához,
egyedi és látványos módszerét kínálva ezzel a termék bemutatásának.

Forgatható termékfotó minta:
1. cipő

A cipő először megtesz egy teljes fordulatot, majd pedig megáll.
A kurzort ráhelyezve a képre elindul ismét...és már lehetőségünk van a forgást megállítani illetve a forgásirányt megváltoztatni.
A kurzor "+" jellel jelzi, hogy lehetőség van az ablakon belüli nagyításra.
A jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva pedig (full screen) teljes képernyős nagyítás is választható (ebben az esetben külön oldalon fog megjelenni a cipő, amelyet lehet forgatni).

 


 

Nézze meg egy minta cipő forgatható fotóját a webshopba ágyazva is: Kattintson IDE »»»

2. táska

(Az alábbi táska mérete 600x400 pixel)
A táskára helyezve a kurzort, írányíthatjuk (megváltoztathatjuk) a forgást, valamint tetszőleges helyzetben meg is állíthatjuk a mozgást.

Nézze meg a fenti táska forgatható fotóját a webshopba ágyazva is: Kattintson IDE »»»

Mutassa be termékét a leglátványosabb, legkorszerűbb módon!

A 3D Fotó Stúdiónál profi grafikus és programozó gárda gondoskodik a fotózandó tárgyak tökéletes megjelenítéséről! Vállaljuk 3D termékfotók elkészítését és webes alkalmazásukat…sőt akár webshopját is elkészítjük!

Tapasztalataink szerint webshopok részére egy termékről két méretben érdemes képeket készíteni:
Egy kis kép 200-250 pixel méretben (ezek a kis képek kerülnek általában a webshop “kirakatába” figyelemfelkeltésként) és egy nagyobb kép 600-700 pixel méretben (amely a termék részletgazdagabb bemutatására szolgál)
Mivel a webshopok böngészésekor első körben a kis képekkel találkoznak az érdeklődők, ezért érdemes ezeket ellátni animációval!

Az animáció nem csak a figyelmet vonzza, de interaktivitásra is késztet! Szinte garantált a rákattintás :)
Persze ehhez a termék ára is nagymértékben hozzájárulhat.

Ebből a videóból kiderül, hogy mire is képes a javascript animáció:

 


Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen egyedi ajánlatot a kapcsolati űrlap kitöltésével, vagy hívjon a +36 70 5 666-555 telefonszámon!
 


(GYIK) Gyakori kérdések:

Az elkészítés díja függ a mozgástól és a mérettől? Az animáció mérete és a mozgás sebessége is egyeztetésre kerül, de ez nem befolyásolja az elkészítés díját! Azonban érdemes olyan méretet kiválasztani, amely nem terheli túlzottan az adott weboldalt (ez függ az animációhoz felhasznált képek méretétől és darabszámától!) Optimális esetben az animációhoz elegendő 24 vagy 36db kép tárgyanként, de ettől kevesebb és több is lehet, a megrendelő igényei alapján.

Mekkora lesz az animáció mérete? Az animáció fájlmérete függ a tömörítési formától (flash, javascript…stb) illetve a fotók darabszámától és megjelenési pixelméretüktől is. Egy átlagos 250-300pixeles, 36 fotóból készült animáció legfeljebb 200kB méretű, de a 600-700 pixeles animáció fájlmérete sem éri el az 1MB-ot. Természetesen a megrendelő kívánalmait figyelembe véve alakítjuk ki a legoptimálisabb megjelenési formát, amely nem lassítja a weboldalt!

Webáruházunkban több száz termék található. Le kell mindet fotóztatnom? Természetesen ez a megrendelőn múlik, hiszen stúdiónk szívesen lefotózza az összes termékét (ráadásul mennyiségi kedvezménnyel). Azonban ajánljuk, hogy ezt megelőzően kezdje a webáruház akciós illetve húzó termékeivel – ezek közül is élvezzen prioritást a nyitólapon megjelenő termék!

Megoldható a helyszíni fotóztatás is? Természetesen kívánságra házhoz megyünk! Sőt vannak olyan helyzetek, amikor a termék csak a helyszínen fotózható (pl.: étlap, interaktív – elektronikus- étlap fotózása). A szállítás mellőzése érdekében (törékeny, borulékony termék…stb) is szokták kérni a kiszállásunkat illetve olyan esetekben, amikor a fotózandó tárgy összeszerelést (speciális megjelenést) igényel. A helyszíni fotózáshoz megfelelő méretű helyiségre, valamint áramforrásra van csak szükségünk.

Mennyi időre van szükség az animáció elkészítéséhez? A fotózás csak pár percet vesz igénybe, de az előkészület és az utómunka akár több órát is. Ez elsősorban a helyszíntől és a fotózandó tárgytól függ! A speciális technológia kialakítása (megfelelő fényviszony elérése…megvilágítás beállítása), a tárgy előkészítése (esetleges szerelés, portalanítás, elhelyezés…stb) után van lehetőség a fotózásra, ami kb.: 10-15 percet vesz igénybe. Ezután következhet az utómunka, amely során a fotók megszépülnek és a programozást követően életre kelnek. A fotók és a weboldalba építhető animációs kódok akár egy órán belül használatra készen átadásra kerülhetnek!

Egyedi háttér, felírat illetve logó is elhelyezhető a fotókon? Természetesen minden eshetőségre fel vagyunk készülve, egyedi igényeket is kielégítünk:)

Mire jó a QR kód? A QR kód az angol Quick Response kifejezés rövidítése, igazából egy kétdimenziós mátrix vonalkód! A QR kód fehér alapon fekete négyzetekből áll, mérettől és szabványtól függően eltérő mennyiségű adatot képes tárolni. A QR kód kitűnően olvasható a telefonok (illetve egyéb kamerás eszközök) kamerájával, speciális megvilágítás nélkül is. Elforgatva és bármely szögből is olvasható. Alkalmas különböző reklámkampányok (nyomtatott és on-line egyaránt) tartalmának pontos megjelenítésére. A QR kód alkalmazások elérhetők Symbian, Android, iOS, win7 platformot használó készülékekre ingyenesen!
 

Minta a QR kód használatra Példa: A Fuji Restaurant vendégeként megrendelem és jóízűen elfogyasztom a QR kód segítségével bemutatott ételt, amelyet másnap is meg tudok mutatni az ismerőseimnek a készülékemen keresztül.qr-kod

Az alábbi QR kód elhelyezhető a weboldalon és – kinyomtatott formában pedig- az étlapon, amely a látogatót interaktivitásra buzdítja.

A QR kód beolvasását követően a termék (jelen esetben a Fuji Japán Étterem ételkülönlegessége: Sushi falatok fahajón, napi specialitásokkal) megtekinthető forgatva, amelyet irányíthatunk:)

Ráadásul a vendég készülékében a QR kód a későbbiekben is visszakereshető, ezáltal akár másnap (vagy napok múltán) is újra megtekinthetővé válik a már kiválasztott “Sushi hajó”. 

Kitűnő ajánlási lehetőség az étel – és egyben a szolgáltatásminőség, valamint a módszer- bemutatására!
 

Soha ne feledje el, hogy a termékfotó egy üzleti befektetés, ezért a professzionális termékfotó bevételhez segíti!

 

 


Kapcsolat +36 70 5 666 555